90. nap (06. 13. szombat) – Itt a vége

20200613.jpgMármint a tanévnek van vége, meg annak, hogy számozom a napokat a blogbejegyzésekben.

No jó, lenne még két nap, ha még a hétfőt is beleszámolnám, de így jön ki kerek számra: 90 nap! 90 napja kezdtük ezt a furcsa iskolát. S most ennyi volt … A lényeg, hogy valami magyarázata legyen annak, hogy ez a sorozat, amit a tantermen kívüli oktatás első napján kezdtem, valahogy kereken érjen véget, mert ez a kilencven olyan jó szám. Lehet neki sok jelentést tulajdonítani. Kezdhetném a felsorolást, de úgyis az a legjobb, ha a saját térképed szerint adod meg a válaszokat. :D

A maradék két vagy inkább egy nap legyen a híd. Mert ha valaminek vége, akkor valami más kezdődik is, mert olyan nincs, hogy semmi se legyen. Most éppen a vakáció kezdődik. Meg remélem, valami más is, amit az új, a megújult tanévnek nevezhetünk majd.  

Ezt a blogot, a pszichowellness-iskolát ezután is folytatom majd. Igaz, azt nem ígérem, hogy minden áldott nap jelentkezem, mint eddig. De nagyon fontos témáink lesznek. A honlap is alakul már – bár még sok munka van vele. De azért tudjatok róla, hogy létezik. http://pszichowellness.hu/pszichowellness-iskola/ 

A honlapról elérhető a főzős blogom is, meg azok az anyagaim, melyek az életmódváltást támogatják. És végül, de nem utolsósorban elérhető onnan is a Zsábi Lovasudvar, a szívem csücske. A világ egyik legnagyszerűbb helye.

Gyertek velem továbbra is, olvassátok a régebbi anyagokat is! Sok érdekeset, hasznosat készítünk mindenkinek, aki egyetért azzal, hogy a szerethetőbb iskoláért tevékenykedjünk.

Köszönöm, hogy eddig is itt voltatok, s gyertek minél többször ezután is.

Nagyon szép nyarat kívánok, s ősztől pedig egyre szerethetőbb iskolát!

Puszi és ölelés: Gyöngyi

Ui.: Szabad kommentelni, véleményt mondani nyilvánosan és privátban is. :)